HILSEILEVÄT, PUNOITTAVAT JA KUTIAVAT JALAT


Kärsitkö hilseilevästä ja punoittavasta ihosta, jolla voi olla kutinaa?Me voimme auttaa sinua!

Kun ihon luonnolliset kosteustekijät vähenevät ja sen kosteuskapasiteetti vähenee, se muuttuu kuivaksi, karheaksi ja hilseileväksi. Iho voi myös olla punoitettu, kutiava ja alttiina haitallisille ympäristövaikutuksille. Kuivan, hilseilevän ihon tapauksessa myös luonnollisten ihoöljyjen määrää voidaan vähentää. Täten kiimainen kerros ei ole enää täysin suljettu. Hydrolipidikalvon muodostuminen on heikentynyt ja estotoiminto häiriintynyt.

Erityisesti jalat ovat alttiita kosteuden menetykselle. Jalan selän ohuessa ihossa on vain muutama talirauhasia, jalkapohjat puuttuvat kokonaan. Varsinkin täällä kuiva ja hilseilevä iho voi tulla hyvin epämukavaksi, varsinkin jos kutinaa on havaittavissa ja naarmuuntuminen lisää stressiä kärsiville.

suosituksemme

Fusspunkt ® halkeamia ihme tukee huolta hilseilevä ja punoitusta iho mahdollista kutinaa. Aktiivinen ainesosa rasvan ja kosteuden yhdistelmä 10% ureaa, avokadoöljyä ja luonnollisia lipidejä tekee ihosta pehmeän ja joustavan ja vahvistaa ihon estettä.

Tuotetta levitetään ohuesti iholle kerran tai kahdesti päivässä. Se ei korvaa lääkehoitoa. Yhdessä lääketieteellisten voiteiden ja tuotteiden kanssa Fusspunkt ® Cracked Miracle -valmistetta voidaan käyttää täydentävässä hoidossa lääkärin kanssa.

TUTUSTU TUOTTEESEEN LÖYDÄ JALKOJEN HOITOON ERIKOISTUNEITA AMMATTILAISIA

Fußpunkt ® erityinen jalka kylpy kanssa känsä pehmentävää uutetta tukee huolta hilseilevä ja punoitusta iho mahdollista kutinaa. Aktiivinen ainesosa rasvan ja kosteuden yhdistelmä 10% ureaa, avokadoöljyä ja luonnollisia lipidejä tekee ihosta pehmeän ja joustavan ja vahvistaa ihon estettä.

TUTUSTU TUOTTEESEEN LÖYDÄ JALKOJEN HOITOON ERIKOISTUNEITA AMMATTILAISIA

Kun Fußpunkt ® vitamiinin varovainen maitoa ja hunajaa , elastisuus ihon pinnan paranee ja uudistumista tuetaan. Se on ihanteellinen hilseilevän ja punoitetun jalka-ihon päivittäiseen hoitoon, johon liittyy mahdollinen kutina, ja kaikille, jotka rakastavat miellyttävää maidon ja hunajan tuoksua.

TUTUSTU TUOTTEESEEN LÖYDÄ JALKOJEN HOITOON ERIKOISTUNEITA AMMATTILAISIA

Die Fußpunkt® Schutzcreme unterstützt die Pflege schuppiger und geröteter Haut mit möglichem Juckreiz und Neigung zu Fußpilz. Eine Wirkstoffkombination aus feuchtigkeitsspendendem Harnstoff (10%), regenerierendem Granatapfel, pflegendem Panthenol und unterstützendem Clotrimazol wertet das Hautbild auf.

PRODUKT KENNENLERNEN FACHFUSSPFLEGER FINDE

Die Dermapunkt® Körperpflege bietet einen natürlichen Hautschutz für schuppige und gerötete Haut. Ein spezieller Wirkkomplex aus Urea, Panthenol, Nachtkerzen- und Avocadoöl sowie Allantoin sorgt dafür, dass die Haut im Heilungsprozess unterstützt und die Wundumgebung geschützt wird. Längere Testphasen beweisen, dass bei regelmäßiger Anwendung die normale Hautfunktion wieder hergestellt werden kann.

PRODUKT KENNENLERNEN FACHFUSSPFLEGER FINDE

Pohjalukema ® kynsien tinktuura suojaa ja vahvistaa iho ja kynsien pelejä ennaltaehkäisevää ja akuutin vaiheen, on bakterisidinen ja estää mahdolliset sieni-infektioon. Ainutlaatuinen suojakalvo niputtaa aktiiviset aineosat ja palvelee sairastunutta kynsiä tai ihoaluetta erikseen.

TUTUSTU TUOTTEESEEN LÖYDÄ JALKOJEN HOITOON ERIKOISTUNEITA AMMATTILAISIA

 • Hoitovinkit
  • Paljain jaloin kävelyä yleisissä tiloissa (sauna, uima-altaat, hotellin palvelut jne.) Ei suositella.
  • Jalat tulee pestä päivittäin ja kuivata erillisellä pyyhkeellä.
  • Kuivaa varpaiden välinen alue varovasti (vain taputtaa, älä hankaa). Sen jälkeen sukkia ei pitäisi laittaa heti päälle. Iho tarvitsee noin 10-15 minuuttia kuivua kunnolla.
  • Sukat ja alusvaatteet on vaihdettava päivittäin ja pestävä erikseen: vähintään 60 ° C: ssa, vielä parempi 90 ° C: ssa.
  • Vältä tiukkoja ja synteettisiä vaatteita (alusvaatteet ja kengät), jos mahdollista. Hengittävät erikoismateriaalit, jotka päästävät paljon ilmaa ihoon, ovat kysyttyjä.
  • Desinfioi kengät säännöllisesti ja anna niiden kuivua hyvin.
  • Jos hikoilet voimakkaasti, jalat ja varpaat on pidettävä kuivina jauhe- ja puuvillasukkailla.
  • Diabeetikoiden verensokeritasot tulisi tarkistaa säännöllisesti.
  • Säännölliset käynnit jalkahoidossa 3-4 viikon välein ovat ehdottoman tärkeitä.
  • Tasapainoinen ruokavalio ja riittävä liikunta lisäävät yleistä hyvinvointia ja motivoivat joka suhteessa.

  Pidättäydy

  • emäksiset saippuat.
  • alkoholipitoiset hieronta- tai voiteet, jotka sisältävät alkoholia.
  • Lämmin kylpy tai jalkakylpy yli 35 ºC
  • intensiivinen auringonotto.

  Käyttää

  • Joskus jalkakylpy - mutta ei liian usein, koska vesi myös kuivaa ihon.
  • pehmeä pyyhe kuivata jalkasi. Taputtele vain varpaiden väliin, älä hankaa.
  • erityinen hoito hilseilevälle ja punoitetulle iholle tarpeen mukaan. Tämä on vedettävä kokonaan ennen kuin asetat sukat (luonnonkuiduista).
  • Puuvillakäsineet yöksi, jotta et vahingoita ihoa, jos se kutisee.