KÄYTTÖEHDOT


Jalkakeidas (y-tunnus: 2862102-8), Riihimäki

verkkokauppa www.keitaalla.fi

Yhteyshenkilö Katja Markkanen, p. 045-1369025

Sähköposti: katja@keitaalla.fi

Tuotteet ja hinnat

Lahjakorttien ja tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa ja veron määrä näkyy tuotteen kohdalla. Lahjakortteja voi käyttää kortissa mainittuihin hoitoihin. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi.

Maksutavat

Voit maksaa verkkopankissa tai luottokortilla.

Toimitusmaksu

Toimistusmaksu on lisätään postitettaviin lahjakortteihin ja tuotteisiin.

Toimitusehdot

Kauppasopimus on sitova ja se tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Alle 18-vuotiaat voivat tilata ja ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee aina olla mukana tilauksessa.

Lahjakortit toimitetaan joko postitse tai sähköpostiin. Lahjakorttien toimitusaika on postitse 2-4 arkipäivää ja s-postitse lahjakortti lähetetään 24h kuluessa tilauksesta. 

Tuotteillamme on 3-5 arkipäivän toimitusaika. 

Voit myös noutaa lahjakortit ja tuotteet sovitusti Riihimen toimipisteeltä.

Pidätämme oikeuden asiakkaan tilausten yhdistämiseen, jos asiakas tekee useita erillisiä tilauksia. Jos asiakas haluaa järjestää tilauksen toimituksen myöhemmäksi tai jos tilatut tuotteet tulee toimittaa eri aikaan, tulee asiakkaan olla yhteydessä asiakaspalveluumme etukäteen tai heti tilauksen jälkeen.

Tuotteen palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vuorokauden kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus paketin/kirjeen vastaanottamisesta. Poikkeuksena (avatut pakkaukset) sukkatuotteet, hygieniatuotteisiin rinnastettavat jalkaterveystuotteet ja yksilöidyt tuotteet. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa, käyttämätön ja tuotepakkaus on ehjä. Asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postituskulut. Palautukset tehdään Postin kautta. Hyvitämme tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan (pl. postimaksut 10 euroa) 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille. Ennen palauttamista ota yhteys meihin.

Pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen ja laita mukaan vapaamuotoinen kirje, josta löytyy yhteystietosi ja tilinumerosi, jotta osaamme kohdistaa palautuksen. Säilytä saamasi palautuskuitti siihen saakka, kun ilmoitamme tekstiviestillä palautuksen käsitellyksi.

Noudatamme valmistajan tai maahantuojan määrittelemiä takuuehtoja.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on virheellinen, ole yhteydessä meihin.

Väärä osoite

Jos asiakas on täyttänyt tilatessa osoitetiedot väärin, eikä posti osaa jakaa tilausta oikeaan osoitteeseen, Jalkakeidas ei ole korvausvelvollinen.

Viivästynyt toimitus

Jos tilauksesi on viivästynyt yli viikolla odotetusta toimitusajasta, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Teemme selvityspyynnön ja katoamisilmoituksen Postille.