YKSINKERTAISESTI HYVIN HOIDETTU.

Alta löydät Fusspunkt -tuotteet jalkojen hyvinvointiin. Tuotteet ovat laadukkaita ja korkealaatuisia hoitotuotteita, joissa on innovatiivisia vaikuttavia aineita. Tuotteet sopivat jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn sekä iho-ongelmien hoitoon. Tuotteissa on hyvä hinta-laatusuhde. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita ja riittoisia. Voiteet ovat dermatologisesti testattu ja sopivat diabeetikoille. Fusspunkt -tuotteet valmistetaan Saksassa ja ne on suunniteltu yhteistyössä lääkäreiden, jalkojenhoidon ja kosmetiikan ammattilaisten sekä kuluttajien kanssa. Tuotteet ovat olleet markkinoilla 10 vuotta ja niitä myydään useassa Euroopan maassa. 

Jalkojen omahoito on tärkeää, vaikka kävisitkin säännöllisesti jalkojenhoidon ammattilaisella. Jalkojen omahoitoon kuuluu hyvästä hygieniasta huolehtiminen, säännöllinen rasvaus riittävän rasvaisella ja oikeanlaisella voiteella, sopivien sukkien ja kenkien käyttö. Tuotteista löydät sopivan voiteen jaloillesi sekä kynsiöljyn, joka vahvistaa hauraita kynsiä. Tutustu Fusspunkt-tuotteisiin, käy lukemassa vinkit ja tuotesuositukset jalkojenhoitoon valintasi tueksi. 

Osta itsellesi tuotteet, joilla saat hoidettua jalkasi kuntoon!


Huom! Jos olet jalkojenhoidon ammattilainen tai kosmetologi pääset alla olevasta painikkeesta rekisteröitymään ja kirjautumaan ammattilaisten verkkokauppaan, josta löydät ammattikokoiset tuotteet sekä tuotteet jälleenmyyntiin. Tervetuloa ostoksille!